Barion Pixel

A tudat, a szív és a lélek gyógyítása ásványokkal

Ha arra vágysz, hogy pozitív változás jöjjön az életedbe, akkor ez az 5+1 részes sorozat Neked szól. Biztosan tudod, hogy a változás nem egyik napról a másikra jön, éppen ezért próbáld ezt folyamatosan gyakorolni, tedd az életed részévé ezeket a gyakorlatokat, amelyeket ebben a sorozatból megtanulsz.

A hét csakra

Mindenekelőtt fontos, hogy megismerkedj a hét csakrával.
A csakrák minden ember testében megtalálható energiaközpontok. Hét csakránk van, melyek a testünk különböző pontjain helyezkednek el. Minden csakrához tartozik egy szín, ahogy különböző minőségek és tulajdonságok is. Az egyes csakrák a képen láthatóak.
Az energia a csakrákon keresztül árad belénk, majd áramlik át a testünkön. Néha egy vagy több csakra blokkolódik, így az energia áramlása veszélyeztetetté válik. A blokkok trauma, betegség, droghasználat, érzelmi zűrzavar, vagy egyéb okok miatt alakulhatnak ki.

A blokkok feloldásában segítségedre lehet egy csakra karkötő. Ez segíthet meggyógyítani egy sor spirituális, emocionális, mentális vagy fizikai problémát.

Így használd: feküdj a hátadra, hunyd le a szemed, és viseld a csakra karkötőt. Lélegezz nyugodtan, és hagyd, hogy az energia szabadon áramoljon a testedben a csakrákon keresztül.

Most biztosan arra gondoltál, hogy gyorsan beszerzel egy csakra karkötőt… Azonban kérlek ne tedd, mert az 5. napon lesz számodra egy meglepetésünk! 

Ez volt a bevezető rész, holnap küldjük emailben a következőt, melynek címe:
A meditáció az alapja mindennek

Kosár

A kosár üres

Összesen
Ft0.00
0