Elengedek mindent, ami már nem szolgál engem

Az elengedés a változás elfogadásának fontos része, és hozzátartozik ahhoz, hogy az életünkben haladni tudjunk. Nem mindig könnyű, hiszen kényelmes kapaszkodni abba, ami ismerős. Sok esetben azok a dolgok húznak vissza, amiket te magad nem engedsz el, energetikai mintázatok rabjaivá tesznek, melyek már nem szolgálnak téged, és megállítanak abban, hogy a szellemed útját járd.

Meditáció: ülj vagy feküdj kényelmesen. Vizualizálj minden mintázatot, érzelmet, elképzelést és dolgot, amelyhez ragaszkodsz, de már nem szolgál téged. A mantrát ismételgetve képzeld el azt, hogy ezek a dolgok elhagynak téged és feloszlanak. Folytasd a meditációt legalább 10 percen keresztül.

Gyógymód: labradorit

Ez a csodálatos kő segít a megkönnyebbülésben azáltal, hogy lehetővé teszi, hogy változásokat hozz létre, és eltávolodj a régi mintázatoktól. Nagyszerű kő, ha szeretnél mélyen gyökerező hitektől, érzelmektől vagy mintázatoktól megszabadulni, melyek már nem szolgálnak téged.
Ülj nyugodtan, lehunyt szemmel, és a nem domináns kezeden viseld a labradorit karkötődet. Közben tedd fel a következő kérdést magadnak: „Mi az, amihez ragaszkodom és megakadályoz abban, hogy haladjak az utamon?” Jegyezz fel mindent, ami felmerül! Most pedig vedd át a domináns kezedre a karkötőt, és mondd ki a mantrát. Folytasd, amíg érezni nem kezded a megkönnyebbülést! Mindig tisztítsd meg folyó víz alatt a karkötőt, amikor ezt a gyakorlatot elvégezted.

Kosár

A kosár üres

Összesen
Ft0.00
0