Öröm és boldogság

Ha megkérdezed az embereket, hogy mit szeretnének az életben,
sokan nagy valószínűséggel azt válaszolják, hogy csak boldogok
akarnak lenni.

Bár sok ember vágyik a boldogságra, nagy részüknek fogalma sincs róla, hogy hogyan találjanak rá, vagy hogyan tartsák fenn. Az öröm abból származik, hogy a pillanatra koncentrálunk, odafigyelünk az apró részletekre, melyek örömöt és békét hoznak az életünkbe. Ha egész nap képes vagy a jelenre koncentrálni, könnyebb lesz megtalálnod az örömöt, mialatt az utadat járod.

A mostra koncentrálok, észreveszem és értékelem az örömöt, melyet az apró dolgok hoznak az életembe.

Az öröm eléréséhez a legjobb meditációs módszer a tudat egésznapos ébersége. Ahogy telik a napod, próbálj mindig a pillanatra fókuszálni. Ha azt veszed észre, hogy a tudatod a múltba vagy a jövőbe kalandozik, térj vissza a jelen pillanatra. Figyelj meg minden érzetet, mely napközben jön-megy, akár a napfény kellemes érzéséről van szó az arcodon, akár egy zeneszámról, amit szépnek találsz. Ismételd a mantrát, ha elkalandozol a jelentől.

Öröm és életkedv karkötő

Színe nyugtató hatással bír. Csökkenti az agressziót, segít a hangulatingadozások leküzdésében. Öröm és életkedv jellemző a viselőjére. Növeli a bennünk lévő szeretetet.
Szabályozza a szervezet vízháztartását, pozitív hatással van a vesére. Méregtelenítő hatású, segít a méreganyagok kiválasztásában.

Az alábbi ásványból készült: jade

Elérhető méretek: 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 cm

3.490 Ft

Kosár

A kosár üres

Összesen
Ft0.00
0