Barion Pixel

Holisztikus gyógyítás

A kristályok holisztikusan is gyógyítanak. Ez azt jelenti, hogy az emberre fizkiai, szellemi és lelki szinten egyaránt hatnak. Átrendezik a finom energiákat, és oldják a rendellenességeket, lehatolva a kiváltó okoknak egészen a gyökeréig.
A kristályok hatása rezgéseken keresztül érvényesül: helyreállítva a biomágneses burok egyensúlyát, amely körbeveszi és be is hatol a fizikai testbe, serkentve a csakrákhoz kapcsolódó pontokat, amelyek szabályozzák a test rezgési állapotát. A csakrák egyensúlyba hozásával sok fizikai és pszichológiai rendellenesség enyhíthető.

Okozhatnak energetikai zavarokat olyan környezeti tényezők is, mint az elektromágneses szmog* vagy a geopatikus stressz**.

*Elektromágneses szmog: finom, de érzékelhető elektromágneses mező, amely kártékonyan hat a rá érzékenyekre. A szmogot elektromos távvezetékek és elektromos árammal működő készülékek (laptop, tv, telefon, stb) bocsátják ki magukból.

**Geopatikus stressz: olyan streszhatás, amelyet a finom energia kiáradása és energiazavar okoz. Forrásai lehetnek a föld alatti vízerek, negatív földsugárzások, energiavonalak és elektromos távvezetékek. Mindenütt megtalálható a Földön, hatást gyakorol az emberekre, illetve beszennyezi őket és a környezetüket is. Sokfajta rendellenesség okozója.

Kosár

A kosár üres

Összesen
Ft0.00
0