Barion Pixel

A tudat, a szív és a lélek gyógyítása ásványokkal - ingyenes sorozat

Készítettünk egy 5+1 részes ingyenes sorozatot annak érdekében, hogy jobban megismerhesd az ásványokat és azoknak az erejét, egy bizonyos képességét (mindenre azért nem derül fény ebből a sorozatból, de egy-kettőre mindenképp).

Mi mindenre jó az ásvány? Rengeteg dologra, de itt most 3 dologra fogunk fókuszálni:

  • a tudat
  • a szív és
  • a lélek
    gyógyítása ásványokkal.

Megismerkedhetsz többek között a meditációval (na nem a lábat nyakbatevős, hanem az egyszerű, bárki által kivitelezhető formájával), különböző gyakorlatokkal, a pozitív energia fokozásával és a szív megnyitásával is. Sőt, a csakráinkról is tanulhatsz egy kicsit!.
És ráadásként a végén jön egy kis meglepetés is…

A sorozat 5+1 részből áll (a 0. rész a bevezető). Minden nap egy részt fogunk küldeni emailben, ezért fontos, hogy olyan email címet adj meg, amit használsz is!
Az 5. napon összefoglaljuk a tanultakat, és lesz egy kis meglepetés is a végén.

Ez az 5+1 részes sorozat teljes mértékben ingyenes, a célja, hogy megismerkedj az ásványokkal egy kicsit.

Fontos technikai információk

A sorozat ingyenes. A sorozat részeit 5 napon keresztül emailben küldjük számodra. Elképzelhető, hogy az email a Promóciós/Spam mappába kerül, ezért kérlek mindig ellenőrizd azokat. Nagyjából minden nap ugyanakkor fogjuk küldeni a részeket, így ha 24 órán belül nem kapod meg a következő részt, akkor kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@miranaekszer.hu email címen. De mindenekelőtt ellenőrizd a promóciós/spam mappát a levelezőrendszeredben.

Töltsd ki az űrlapot és pár percen belül küldjük is az első üzenetet

Kosár

A kosár üres

Összesen
Ft0.00
0