Barion Pixel

Az alábbi fizetési módok érhetőek el:

 • online bankkártyás fizetés
  Biztonságos online bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül. Extra költséggel nem jár.
 • utánvét
  Fizetés a futárnak, átvételkor. Díja: 350 Ft
 • közvetlen banki átutalás
  Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A rendelés teljesítése az összeg beérkezését követően történik meg. Extra költséggel nem jár.
Utalási adatok:

Bank neve: K&H Bank
Bankszámlaszám: 10400339-86767788-78571005 
Kedvezményezett neve: Asztalos Péter
Közlemény/megjegyzés rovat: rendelési szám (pl.: #1223)

BARION

Egy biztonságos, bankfüggetlen, sokak által használt, online fizetési rendszer. Vásárolhatsz közvetlenül bankkártyáról is, ugyanakkor van lehetőség arra, hogy előre feltölts egy Barion-egyenleget – ezután amíg azon van pénz, még a kártyára sincs szükség (extra biztonságos módszer)!
Ha erről szeretnél tájékozódni, ajánljuk a következő oldalt: www.barion.com/hu

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

A fizetéshez az alábbi típusú bankkártyákat használhatod:

 • Mastercard
 • Maestro  
 • Visa 
 • Electron 
 • Amex 

Hogyan zajlik a fizetés?

Nagyon egyszerű használni. 
A kosárban lévő termékek és azok végösszege mellett kétféle fizetési módot ajánl fel a rendszer: balra a Barion tárca, jobbra a bankkártyás fizetés látható. Ha van Barion-tárcád, és fel is van töltve az egyenlege, egy email-cím és jelszó megadásával, kártyaadatok megadása nélkül is fizethetsz. Ha nincs ilyened, akkor a jobb oldali űrlapot használva kell megadnod ezeket a sikeres fizetéshez.
Ha a kék „Vásárlás részletei” linkre kattintasz, lenyílik egy lista arról, mit készülsz megvenni – ebben láthatod azokat a termékeket, amelyeket a webáruházban a kosaradba pakoltál, valamint a választott szállítási módot.
Ha valamilyen okból sikertelen a fizetés, a rendszer felajánlja az újbóli próbálkozást, illetve utána még mindig választhatsz másik fizetési módot a webáruházban.
Bármelyik fizetési mód mellett is döntesz, a tranzakció végig a Barion oldalán keresztül zajlik, amely teljesen biztonságos, gyors és egyszerű!

Fontos

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.
A Barion kártyaelfogadás éppolyan biztonságos, mint bármelyik magyar bank online kártyás rendszere, csak sokkal olcsóbb nekem, így neked is. Magyarországon több, mint 1200 webshop használja.

Kosár

A kosár üres

Összesen
Ft0.00
0